Visar ämne

Ämne av: Marre 2011-12-12 05:01

Kan man i Kassabok.nu göra en sammanställning över ex. mat, bensin, boende osv / år? Någon som vet. Annars får man ju sitta och skriva för hand och räkna ut för att se förbrukningen.

Lämna en egen kommentar i detta ämne

Du måste vara medlem för att kunna skriva meddelanden här. Ange din riktiga e-postadress nedan. Medlemskap är gratis och de enda uppgifter som krävs är din e-postadress, sen kommer du igång direkt.
 

E-postadress:

(kolla nya meddelanden)
Från: Anne 2012-12-30 22:33

Per månad gör man så här:
Gå in under Budget. Klicka på Skapa ny och då ser jag månadens utgifter och också grafisk statistik. Bra!

Från: linnie 2012-03-18 22:20

samma här, ny här men det hade vart otroligt bra, det är en stor anledning till att jag gick med så att mn ska kunna se hur stor summa det olika kategorierna är, utan att sitta med miniräknaren.....

Från: efm 2012-01-22 16:40

Jag undrar också över detta, vill också kunna se den sammanlagda summan för olika poster inom respektive kategori. Snälla ni som sköter om denna sight, svara på det här...

Identifiera dig

E-post:

Lösenord:

Registrera dig.
Glömt lösenordet?

Säkerhet

Din e-postadress sparas i en krypterad databas vilket gör att ingen obehörig kan komma åt den. Dina transaktioner skyddas av ett personligt lösenord som du själv väljer. Ägaren av denna sajt kommer aldrig att sprida, sälja, eller på annat sätt återanvända informationen du delger denna tjänst på sätt som kan härledas tillbaka till dig.