Visar ämne

Ämne av: ören 2011-02-06 22:52

Kan man inte skriva summan i ören? När jag skriver att en vara kostar, tex. 14.90 så skriver den sedan ut i budgeten 15 kr. det blir ju helt felräknat i slutet då. Eller e det jag som gör fel??

Lämna en egen kommentar i detta ämne

Du måste vara medlem för att kunna skriva meddelanden här. Ange din riktiga e-postadress nedan. Medlemskap är gratis och de enda uppgifter som krävs är din e-postadress, sen kommer du igång direkt.
 

E-postadress:

(kolla nya meddelanden)
Från: Tilda 2012-05-13 21:02

Vill också kunna skriva ören! Alla kort transaktioner sker ju med ören och jag gilar exakthet ;0)

Från: BarbieLoca 2011-05-09 13:50

Jag med är mycket intresserad av det! Använder kassaboken trots att mitt lönekonto är i EUR, för att jag i övrigt tycker kassaboken är så bra!

Från: bulldozer 2011-02-16 16:15

Hej,
Det stämmer, decimaler kommer att avrundas till heltal. Det är för att slippa ta hänsyn till ören, speciellt nu när 50-öringen avskaffats.

Ifall fler önskar ören kanske man dock skulle återinföra stödet för decimaler.

Identifiera dig

E-post:

Lösenord:

Registrera dig.
Glömt lösenordet?

Säkerhet

Din e-postadress sparas i en krypterad databas vilket gör att ingen obehörig kan komma åt den. Dina transaktioner skyddas av ett personligt lösenord som du själv väljer. Ägaren av denna sajt kommer aldrig att sprida, sälja, eller på annat sätt återanvända informationen du delger denna tjänst på sätt som kan härledas tillbaka till dig.