Information om cookies

Den här webbplatsen använder sig av så kallade cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Det finns två typer av cookies.

Den ena typen sparar en fil permanent på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du senast besökte den aktuella webbplatsen.

Den andra typen av cookies kallas sessionscookies. Under tiden du är inne och surfar på en sida, lagras den här cookien temporärt i din dators minne för att kunna identifiera att du är du och ingen annan. Sessionscookies lagras inte permanent på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Den här sajten använder två cookies. En sessionscookie som håller reda på att du har loggat in så att du kan komma åt dina kontouppgifter mellan sidvisningar. Den andra är en permanent cookie som sparar vilket användarnamn du senast loggade in med får att underlätta för dig.

Vill du ta bort cookies som sparats på din dator kan du göra det. Hur och var du gör det fungerar lite olika beroende på webbläsare och webbläsarversion du använder. I Internet Explorer kan du gå in under menyn Verktyg och välja Internet-Alternativ. Under fliken Allmänt väljer du Ta bort cookies. Notera att denna sajt inte kommer att fungera om du inte accepterar cookies.

Du kan även ändra inställningar så att det inte sparas cookies på din dator. Beroende på vilken version du har av Internet Explorer görs dessa inställningar antingen under fliken Säkerhet och alternativet Anpassad nivå eller under fliken Sekretess.

Identifiera dig

E-post:

Lösenord:

Registrera dig.
Glömt lösenordet?

Säkerhet

Din e-postadress sparas i en krypterad databas vilket gör att ingen obehörig kan komma åt den. Dina transaktioner skyddas av ett personligt lösenord som du själv väljer. Ägaren av denna sajt kommer aldrig att sprida, sälja, eller på annat sätt återanvända informationen du delger denna tjänst på sätt som kan härledas tillbaka till dig.